Calatoriile gourmet au acum o noua destinatie: noul Mega Image Concept Store din Barbu Vacarescu! Aflat la mai putin de 5 minute de statia de metrou Aurel Vlaicu, noul magazin Mega Image Concept Store este un adevarat parc de distractii pentru simturi. Veti fi cuceriti pe loc de ..." />
ARTICOLE ALIMENTATIE SANATOASA
2
Descopera noul Mega Image Concept Store din Barbu Vacarescu!

Calatoriile gourmet au acum o noua destinatie: noul Mega Image Concept Store din Barbu Vacarescu! Aflat la mai putin de 5 minute de statia de metrou Aurel Vlaicu, noul magazin Mega Image Concept Store este un adevarat parc de distractii pentru simturi. Veti fi cuceriti pe loc de raionul specialitatilor internationale cu branzeturi si carne, oferite de marcile cu traditie si veti calatori pe toate continentele cu mixurile de condimente specifice bucatariilor exotice consacrate (indiana, chinezeasca, indoneziana, arabeasca, sudamericana). Daca sunteti cu adevarat pasionati de gusturile cu personalitate, nu trebuie sa ratati zona fructelor exotice sau pe aceea a fructelor de mare pe care le veti regasi intr-o diversitate care satisface multe preferinte.

Pentru ca Mega Image vrea ca voi sa traiti sanatos, am dedicat cornerul Equilibrium Health & Wellness tuturor celor care cred ca viata sanatoasa are cel mai minunat gust, dar si celor care vor sa inceapa de “maine”!

Concept cornerul Equilibrium Health & Wellness disponibil in noul magazin aduna laolalta produse destinate celor care isi doresc un stil de viata echilibrat, sanatos si cat mai natural. Produsele alimentare de la Equilibrium Health & Wellness acopera o gama variata de produse bio si raw vegan, de la seminte, germeni si diverse tipuri de faina, la vinuri cu continut mic de sulfiti, produse de nutritie sportiva si suplimente alimentare.

Iubitorilor vinului bun, le-am pregatit o selectie speciala de vinuri premium internationale. Provenite din Chile, Spania, Africa de Sud sau Franta, vinurile alese de somelierii nostri ii vor impresiona pana si pe cei mai pretentiosi dintre cunoscatori.

Nu-i asa ca v-am facut curiosi? Va asteptam cu drag sa descoperiti voi insiva toate surprizele pe care vi le-am pregatit in aceasta noua calatorie a gustului bun si sanatos!

 

Comentarii
Adauga comentariu
Dumitrescu Claudia
|
24.03.2016
Reply
Like
Expert
Daca nu ma insel este si in Mega Image de la Big Berceni, si cand sunt prin zona, intru in acesta, insa nu prea am achizitionat din aceste game, desi am dat o raita si am vazut cateva produse care m ar interesa.
Dumitrescu Elena
|
05.03.2016
Reply
Like
Expert
minunat ,chiar ca viata sanatoasa are cel mai bun gust ,gust pe care am inceput si eu sa/l simt de o luna si ceva cand m/am hotarat ca este timpul pentru o shimbare in alimentatia si viata mea si schimbarea a inceput
ARTICOLE RECOMANDATE
Articol

Cand, cat si cum sa folosesti nautul?

Citeste articol
Articol

Noutati despre indulcitorii artificiali

Citeste articol
Articol

De ce sa folosim germeni

Citeste articol