PETRAS Fasole BIO Azuki fara gluten
Indisponibil momentan
Produse recomandate
Ingrediente/Alergeni:
Fasole azuki bio
Beneficii:
Fasolea Azuki nu contine gluten. Este indicat sa consumati cel putin jumatate de cana cu boabe saptamanal.
Mod de utilizare:
8-12 ore de inmuiere si fierbere 40 de minute Fasolea azuki este un tip de fasole cu boabe mici, de culoare rosie, cu o dunga alba pe una dintre parti. Daca este gatita are un gust dulce, care aminteste de nuci. E originara din China, dar este extrem de populara in special in Japonia.

Voteaza

Povestea lui
Daca vrei sa pregatesti retete in acelasi timp sofisticate si sanatoase, atunci foloseste fasolea Azuki fara gluten, provenita din agricultura ecologica. Considerata de japonezi regina fasolei, Azuki este un excelent diuretic natural ce elimina eficient excesul de lichide si are proprietati puternic energizante si nutritive. Include aceasta fasole in mancaruri si zacusca, serveste-o drept garnitura, sau chiar in deserturi indraznete, asa cum este folosita in China sau in Japonia. Fasolea contine proteine de foarte buna calitate si poate fi inclusa cu succes in dietele de slabire.
Comentarii
Adauga comentariu
CELE MAI NOI ARTICOLE
Articol

RAMPAL LATOUR Savon Noir lavanda

Citeste articol
Articol

Tendintele in ingrijirea pielii in estetica medicala in 2016

Citeste articol
Articol

Yogi Tea Ceai Bio Energie Pozitiva 30.6G

Citeste articol