ARTICOLE CARTI
3
Dieta wall street
Dr. Luana Sahian

Din titlul cartii se poate intui faptul ca dieta Wall Street se adreseaza in special persoanelor care nu au un program flexibil de munca care sa le permita servirea meselor la ore fixe sau implementarea unei strategii alimentare sanatoase. 
Dieta wall street dezvaluie cum puteti manca fara stresul de a portiona mancarea si de a socoti caloriile, in special in cazul unei persoane foarte ocupate. 
Scrisa de doi dieteticieni americani renumiti, ea a fost incercata cu succes de o multime de oameni de afaceri din intreaga lume.  Cartea propune mai intai stabilirea  tipului de personalitate alimentara al persoanei tinta, iar ulterior incearca sa implementeze un set de reguli care sa permita atat includerea unui meniu echilibrat in dieta, cat si controlul portiilor la masa si al gustarilor dintre mese.
Aceasta asigura un suport de strategii simple pentru a nu va abate de la scopul propus: acela de a scapa de kilogramele in plus, fara a renunta insa la alimentele preferate. 
In cazul in care, persoana in cauza nu acorda prea multa atentie alimentelor consumate la mesele principale, aceasta ar trebui: fie sa identifice un restaurant in vecinatatea locului de munca si sa ia acolo regulat masa, fie sa se bazeze exclusiv pe ajutorul unei persoane apropiate (sotie, mama, sora) sau al unui bucatar cu experienta care sa ii prepare zilnic meniuri sanatoase si nutritive.
In ceea ce priveste gustarile dintre mese, autorii propun intocmirea unei liste cu produsele sanatoase preferate pe care sa le includa la dieta, in vederea satisfacerii apetitului dintre mese, fara a exagera cu ingredientele nesanatoase.
Dieta wall street recomanda consumul unor alimente precum: carnea de pasare, iaurturile degresate, cerealele integrale, salatele, fructele si legumele proaspete, carnea de vita, ouale, pestele, fructele de mare.  Aproape toate aceste alimente trebuie preparate in bucatarie, in asa fel incat masa sa se poata servi calda si proaspata.
Desi in prima instanta, aceasta dieta parea fara sanse de reusita, in realitate indicatiile autorilor sunt extrem de bine structurate, fiindu-le utile mai ales persoanelor foarte ocupate. 
Este prima dieta care ia in calcul obstacolele ce pot aparea in respectarea curei de slabire si iti ofera solutii precise, cu efecte imediate, astfel ca, desi timpul vostru este limitat, slabitul nu va mai fi o grija in plus.

 

Bibliografie
Heather Bauer - Dieta wall street

Comentarii
Adauga comentariu
ana secara
|
04.04.2016
Reply
Like
Expert
Este binevenita deoarece nu putem manca la ore fixe.
ana secara
|
04.04.2016
Reply
Like
Expert
O carte foarte utila pt multi dintre noi.
Daniela Enea
|
29.02.2016
Reply
Like
Pasionat
Am auzit de aceasta dieta !
ARTICOLE RECOMANDATE
Articol

Antioxidantii, reteta pentru viata – Bryce Wylde

Citeste articol
Articol

Ceaiurile – Infuzii si Remedii Naturiste

Citeste articol
Articol

Retete vegane fara foc. Editia a V-a, revizuita Ligia Pop

Citeste articol