Ingrediente/Alergeni:
100% Chia eco
Mod de utilizare:
Chia se numara printre cele mai mucilaginoase seminte si trebuie, ca atare, inmuiata in apa doar pentru cateva minute (5-10). Semintele vor fi, prin urmare, cufundate intr-o masa gelatinoasa care se va plasa ca atare, direct in germinator conform indicatiilor urmatoare. Daca este necesar, folositi partea din spate a unei lingurite pentru a imprastia semintele intr-un strat subtire si pe cat de uniform posibil. Pana in momentul in care incep sa germineze primele frunze, stropiti cu apa de 1-2 ori pe zi, cu atentie ca apa sa fie doar in cantitatea necesara pentru ca semintele sa fie mentinute umede; cand germinarea se dezvolta se poate creste cantitatea de apa. Germinare este completa in 6-8 zile. Semintele germinate pot fi refrigerate timp de o saptamana.
Informatii nutritionale:
Vitamine A, B3, C, E
Minerale: Ca, P, Fe, Mg, K, Zn, Mn
Proteine: /
Calorii: 70kcal.
*Valori medii la 100g produs uscat

Voteaza

Povestea lui
Semintele de chia, consumate ca atare sau germinate, sunt ideale in orice dieta, in dar si in meniul celor care prefera un stil de viata fara excese sau urmeaza un regim de slabire. Semintele de chia nu contina gluten si sunt extrem de bogate in vitamine, minerale, fibre, proteine si antioxidanti. Consumate zilnic la micul dejun, aduc beneficii uimitoare sanatatii. In plus, semintele de chia germinate adaugate in salate, in paharul cu suc sau bolul cu iaurt alunga starea de oboseala si dau un plus de energie pentru intrega zi.
Comentarii
Adauga comentariu
ana secara
|
22.04.2016
Reply
Like
Expert
Dar cu siguranta o sa caut acest produs.
ana secara
|
22.04.2016
Reply
Like
Expert
Nu am incercat inca aceste seminte.
CELE MAI NOI ARTICOLE
Articol

RAMPAL LATOUR Savon Noir lavanda

Citeste articol
Articol

Tendintele in ingrijirea pielii in estetica medicala in 2016

Citeste articol
Articol

Yogi Tea Ceai Bio Energie Pozitiva 30.6G

Citeste articol