Ingrediente/Alergeni:
100% Linte eco
Mod de utilizare:
Inmuiati semintele, in cantitatea pe care o doriti, in apa, peste noapte. A doua zi imprastiati-le in tavile germinatorului, conform indicatiilor urmatoare, tinand cont de faptul ca in timpul procesului de germinare ele vor creste in volum de circa 4 ori. Tineti-le la temperatura camerei si in bune conditii de iluminare. Clatiti semintele de 2-3 ori pe zi pana cand sunt pe deplin germinate (4-5 zile). In acest moment semintele sunt bune de consum sau pot fi refrigerate pentru 1-2 saptamani.
Informatii nutritionale:
Vitamine A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E
Minerale: Fe, K
Proteine: 25%
Carbohidrati: 22%
Calorii: 106kcal. *Valori medii la 100g produs uscat

Voteaza

Povestea lui
O salata proaspata cu avocado, ulei de masline si germeni de linte poate constitui un fel de mancare ideal pentru o persoana activa, intrucat contine cantitatile optime de proteine, vitamine, minerale si fibre pentru a-ti reincarca bateriile. Germenii de linte sunt bogati in proteine vegetale de inalta calitate, fibre si nu contin colesterol. Astfel, sunt un inlocuitor ideal pentru carne, in cazul vegetarienilor, dar si in cazul celor ce vor sa consume carne cu moderatie. Dupa germinarea deplina, semintele se pot consuma imediat sau se tin la frigider maximum doua saptamani.
Comentarii
Adauga comentariu
maria andreica
|
25.04.2016
Reply
Like
Expert
Am sa incerc.
maria andreica
|
24.04.2016
Reply
Like
Expert
Buna pt adaugat in salate.
CELE MAI NOI ARTICOLE
Articol

RAMPAL LATOUR Savon Noir lavanda

Citeste articol
Articol

Tendintele in ingrijirea pielii in estetica medicala in 2016

Citeste articol
Articol

Yogi Tea Ceai Bio Energie Pozitiva 30.6G

Citeste articol