PREPARATE LA GRATAR
Indisponibil momentan
Produse recomandate

Voteaza

Povestea lui
Aripioare Buffalo, salata de legume fripte, somn fript cu sos dulce-picant, pui pe cutie de bere, cotlete de miel cu mustar, vinete fripte cu sos de iaurt si menta, frigarui de creveti si legume... Prepararea carnii gratar a evoluat, de la o solutie de gatit in zilele de vara, la o adevarata pasiune a milioane de oameni de pretutindeni. Drept urmare, s-au inventat sute sau chiar mii de retete, pentru ca simpla bucata de carne fripta sa aiba mereu alt gust, in functie de condimentele utilizate. Sosurile, legumele si chiar fructele pe gratar vin si ele sa adauge savoare. Iar pentru zilele cu adevarat neprielnice, putem frige carnea pe gratarul de fonta sau la grill. Cartea iti prezinta circa 80 de retete adunate din intreaga lume, grupate in patru capitole, ultimul fiind rezervat diverselor legume si fructe preparate pe gratar.
Comentarii
Adauga comentariu
maria andreica
|
24.04.2016
Reply
Like
Expert
Nu strica o reteta in plus.
maria andreica
|
24.04.2016
Reply
Like
Expert
De abea astept ziua a II-a de Paste caci o sa mergem la gratar cu prietenii de familie.
ana secara
|
04.04.2016
Reply
Like
Expert
numai buna daca acum se aproprie sezonul gratarelor.
ana secara
|
29.03.2016
Reply
Like
Expert
Cartea este ideala pentru cei care le face placere sa manance preparate la gratar.
CELE MAI NOI ARTICOLE
Articol

RAMPAL LATOUR Savon Noir lavanda

Citeste articol
Articol

Tendintele in ingrijirea pielii in estetica medicala in 2016

Citeste articol
Articol

Yogi Tea Ceai Bio Energie Pozitiva 30.6G

Citeste articol