Ingrediente/Alergeni:
100% Soia eco
Mod de utilizare:
Inmuiati semintele, in cantitatea pe care o doriti, in apa, peste noapte. (8-12 ore). A doua zi imprastiati-le in tavile germinatorului, conform indicatiilor urmatoare, tinand cont de faptul ca in timpul procesului de germinare ele vor creste in volum de circa 4 ori. Metoda de germinare cea mai recomandata este aceea a sacului din panza. Tineti-le la temperatura camerei si in bune conditii de iluminare. Clatiti semintele de 2-3 ori pe zi pana cand sunt pe deplin germinate (4-5 zile). La fiecare clatire incercati dvs. insiva germenii alegand momentul preferat in care sa-i consumati. Germenii pot fi pastrati uscati sau refrigerati timp de maximum 2 saptamani. Inainte de a fi consumati, germenii verzi pot fi gatiti la aburi timp de cateva minute pentru a se inmuia.
Informatii nutritionale:
Vitamine A, B1, B2, B12, C, E, K
Minerale: Ca, K, P
Proteine: 40%
Carbohidrati: 20%
Calorii: 86kcal. *Valori medii la 100g produs uscat

Voteaza

Povestea lui
Soia a devenit deja un aliment extrem de popular si cunoastem cu totii efectele benefice asupra organismului. Acum este timpul sa descoperi germenii de soia si calitatile lor nutritive, dar si curative. In urma procesului de germinare, toate substantele benefice, vitaminele si mineralele, devin mult mai disponibile pentru absorbtia in organism.
Comentarii
Adauga comentariu
ana secara
|
28.03.2016
Reply
Like
Expert
De nelipsit in posturi.
CELE MAI NOI ARTICOLE
Articol

RAMPAL LATOUR Savon Noir lavanda

Citeste articol
Articol

Tendintele in ingrijirea pielii in estetica medicala in 2016

Citeste articol
Articol

Yogi Tea Ceai Bio Energie Pozitiva 30.6G

Citeste articol