Numar participanti: 14
CHAT cu Dr. Catalina Voicu - Piele Frumoasa Primavara (CONCURS)
17 martie 2016, ora 18:00 - 17 martie 2016, ora 20:00

Cum ne adaptam rutina de ingrijire a pielii si alimentatia noului anotimp astfel incat sa ne mentinem frumoase si sanatoase? Primavara trebuie oare sa acordam si mai mare atentie hidratarii corespunzatoare a tenului, dar si alimentatiei astfel incat sa contracaram efectele adverse ale factorilor externi? Afla tot ce trebuie sa stii de la specialistul nostru, Dr. Catalina Voicu. In plus, adauga comentariile si intrebarile tale si poti castiga un abonament de consultanta personalizata la clinica medicala Med Consult&Care. Regulament

34 comentarii
Comenteaza

COMENTEAZA

Comentarii
Adauga comentariu
Iosif Andrei Lucaci
|
18.03.2016
Reply
Like
Debutant
Salutare,ce spuneti de crema pt piele rezultata din ulei de ricin si pudra din coaja de ghimbir?
Echipa Stamdevorba.ro
|
18.03.2016
Reply
Like
Ne bucuram pentru toate intrebarile primite, ramaneti cu ochii pe stamdevorba.ro pentru noi sesiuni de Live Chat cu expertii nostri. Castigatoarea este Ariana Andronescu, care va fi contactata telefonic pentru detalii despre premiu. Felicitari!
Dinu Andreea
|
18.03.2016
Reply
Like
ce pacat ca s-a terminat :(
catalina voicu
|
17.03.2016
Reply
Like
Ariana Andronescu
|
17.03.2016
Reply
Like
1
Debutant
Exista o metoda rapida de a atenua sau de a face sa dispara fisurile fine dar foarte usturatoare de la nivelul buzelor care apar in sezonul acesta? Eu cred ca apar din cauza vantului - este corect?

In mod cert, si vantul poate avea un aport in accentuare acestor simptome. Ele pot fi accentuate mai ales daca umectati frecvent buzele mai ales cand iesiti afara. De asemenea poate fi vorba despre un deficit vitaminic, mai frecvent vitamina A.
Pentru a preveni leziunile, evitati ticul de umectare a buzelor si folositi frecvent (pana la de 5 ori pe zi) un balsam de buze dermatologic.
mai multe comentarii...