Numar participanti: 21
LIVE CHAT cu Dr. Luana Sahian - Obiceiuri Sanatoase la Inceput de An (CONCURS)
20 ianuarie 2016, ora 18:00 - 20 ianuarie 2016, ora 20:00

Jos cu kilogramele! Fara excese, fara scuze, incepe anul cu obiceiuri sanatoase: stai de vorba cu Dr. Luana Sahian, expertul nostru in nutritie! INSCRIE-TE in evenimentul de Live Chat, iar pe 20 ianuarie, intre 18:00-20:00, pune 3 intrebari pe tema in discutie si poti CASTIGA un abonament de o luna la clinica de nutritie Med Consult & Care!

Vezi regulament

29 comentarii
Comenteaza

COMENTEAZA

Comentarii
Adauga comentariu
Dr. Luana Sahian
|
22.01.2016
Reply
Like
Debutant
Ne bucuram pentru toate intrebarile primite, ramaneti cu ochii pe stamdevorba.ro pentru noi sesiuni de Live Chat cu expertii nostri. Castigatoarea este Daria Strezescu, care va fi contactata telefonic pentru detalii despre premiu. Felicitari!
Daria Strezescu
|
20.01.2016
Reply
Like
Nu pot sa postez reply la ultimul dumneavoastra comentariu. Eu va multumesc pentru informatiile pe care le-am primit in seara aceasta si cu siguranta voi reveni si la alte evenimente.
Dr. Luana Sahian
|
20.01.2016
Debutant
Multumesc frumos!
Dr. Luana Sahian
|
20.01.2016
Reply
Like
Debutant
Inchei aceasta sesiune multumindu-va pentru prezenta si intrebari.
Va asteptam intrebarile si intre sesiunile lunare de live-chat in zona de forum unde deja aveti o multime de categorii create.
Pe curand!
Daria Strezescu
|
20.01.2016
Reply
Like
Exista o anume dieta care sa creasca imunitatea copilului care merge la gradinita sau scoala astfel incat sa nu ia boli de la colegi?
Dr. Luana Sahian
|
20.01.2016
Debutant
Nu. Exista mai multi factori care contribuie. Alaturi de apa potabila, vaccinurile sunt considerate una dintre cele mai importante achizitii in sanatate publica. Poate facem o sesiune in care sa discutam vaccinurile.
Este important sa intelegem cum functioneaza imunitatea.
O boala infectioasa se produce atunci cand microbii invadeaza organismul si incep sa se inmulteasca. Sistemul imun recunoaste microbii pe baza structurilor numite antigene drept "invadator" si produce proteine numite anticorpi, care au 2 roluri esentiale: legarea de portiunile antigenice ale celulelor microbiene si anihilarea intregii celule. Din pacate insa, la primul contact cu microbul respectiv, boala se produce pentru ca sinteza de anticorpi este un proces care necesita minimum 10-14 zile.
Insa, la o noua intalnire cu antigenul microbului respectiv (o noua infectie, chiar si la ani distanta), anticorpii deja prezenti anihileaza rapid microbii si boala nu se mai produce.
Asa functioneaza imunitatea.
Si nu, nici un alimenta sau dieta nu poate evita imbolnavirea copilului in colectivitate.
mai multe comentarii...