FAINA DE KONJAC
Comanda prin eMAG
Ingrediente/Alergeni:
Ingrediente: 100% Faina de Konjac
Nu contin gluten, soia, zahar si grasimi
Beneficii:
Ofera senzatie de satietate, scade glicemia, scade colesterolul, fibrele glucomannan absorb apa in mod eficient in tractul digestiv si scad absorbtia de carbohidrati. Potrivit pentru orice dieta
Mod de utilizare:
Ideala pentru ingrosarea diverselor sosuri, budinci, preparate gelatinoase, pentru imbunatatirea texturii aluatului de paine, dar si pentru prajiturile din faina de seminte.
Mod de utilizare: In prepararea mancarurilor cu sos scazut: la 500-700ml se foloseste o lingurita rasa de faina. In prepararea budincilor: la 500 ml de apa/lapte se adauga 1 lingurita si jumatate rasa de faina. In prepararea aluaturilor diverse se utilizeaza 1 lingurita de faina de Konjac.
Este recomandat ca, inainte de a fi adaugata peste preparatul cald, faina de Konjac sa fie amestecata cu un ingredient dur (sare grunjoasa, indulcitor etc).
Pentru ingrosarea la rece se procedeaza intr-o maniera similara, insa timpul de actiune trebuie sa varieze intre 20-40 minute.
Informatii nutritionale:
Valori nutritionale per 100 gr: Val Energetica 187 kcal, Proteine 0.91g, Lipide 0.52gr, din care Acizi grasi saturati 0.11gr, Amidon 3.38gr, Carbohidrati 3.38gr, din care zaharuri <0.03gr, Fibre 82.79gr, Sodiu 0.01gr

Voteaza

Povestea lui
Konjac este o radacina comestibila a unui arbore asiatic cu acelasi nume. Este un aliment fara gluten, 100% natural si nu provoaca alergii. Aproape ca nu are calorii si absoarbe pana la 100 de ori greutatea sa in apa (de 70 de ori mai mult decat taratele de ovaz). Konjac este, asadar, un aliment ideal care ne satura fara sa ne aduca prea multe calorii! in plus fata de senzatia de satietate, konjac scade glicemia si colesterolul pentru ca fibrele glucomanan absorb apa in mod eficient in tractul digestiv si scad absorbtia de carbohidrati. Puteti pierde aproape 6 kilograme in opt saptamani daca includeti konjac in alimentatia zilnica. Faina de Konjac este ideala pentru ingrosarea diverselor sosuri, budinci, preparate gelatinoase, pentru imbunatatirea texturii aluatului de paine, dar si pentru prajiturile din faina de seminte. 100 gr de faina de Konjac pot ingrosa aproximativ 25-30 l de lichid.
Comentarii
Adauga comentariu
ana secara
|
26.03.2016
Reply
Like
Expert
Poate fi folosit la cremele prajiturilor
Andreea Cojanu
|
15.02.2016
Reply
Like
interesant acest produs!
CELE MAI NOI ARTICOLE
Articol

RAMPAL LATOUR Savon Noir lavanda

Citeste articol
Articol

Tendintele in ingrijirea pielii in estetica medicala in 2016

Citeste articol
Articol

Yogi Tea Ceai Bio Energie Pozitiva 30.6G

Citeste articol