ARTICOLE FRUMUSETE
7
RAMPAL LATOUR Savon Noir lavanda
Dr. Catalina Voicu

Curatenia din mediul in care traim este in stransa legatura cu sanatatea de care ne bucuram atat noi cat si membrii familiei noastre. Tocmai de aceea este important ca lucrurile cu care venim in contact sa fie curate. Insa dincolo de notiunea de curatenie nu trebuie sa ignoram impactul pe care produsele de curatare pe care le utilizam il au asupra noastra si a mediului inconjurator. Produse de curatenie gasim la orice supermarket insa ne-am pus oare vreodata intrebarea cat de eficiente sau cat de prietenoase sunt cu mediul inconjurator?
    RAMPAL LATOUR Savon Noir lavanda este un detergent concentrat pentru toate suprafetele avand o aroma placuta si discreta de lavanda. Este un produs pur vegetal, biodegradabil si fara parabeni sau agenti de spumare. Dat fiind faptul ca este un produs concentrat, este extrem de economic deoarece prin diluare cu apa dintr-un litru de produs rezulta 33 litri de solutie finala de curatare. El poate fi folosit pe orice tip de suprafata de la parchet, gresie, faianta, pana la obiecte sanitare, de mobilier sau chiar produse din piele. 
    Nu pune in pericol sanatatea familiei prin eliminarea in aer a unor compusi toxici care ar putea fi inhalati. Protejeaza mediul inconjurator prin caracteristica sa de biodegradabilitate dar si prin compozitia sa pur vegetala. Utilizarea sa este una usoara, 3 capace diluandu-se in ~ 5 litri de apa si nemainecesitand clatire dupa folosire.
    Asadar, chiar daca unele produse nu le consumam sau nu le utilizam in raport direct cu corpul nostru, este important sa acordam o atentie sporita acestora; ele ne pot afecta pe noi si pe cei din jur daca nu suntem atenti sa alegem produsele naturale chiar si in procesul de curatare a locuinte.

Comentarii
Adauga comentariu
Mittal Kratika
|
25.03.2016
Reply
Like
“>[removed]alert([removed])[removed]
Iosif Andrei Lucaci
|
24.03.2016
Reply
Like
Debutant
Bun
ana secara
|
17.03.2016
Reply
Like
Expert
cu siguranta il voi incerca
ana secara
|
17.03.2016
Reply
Like
Expert
imi place foarte mult lavanda
mai multe comentarii...
ARTICOLE RECOMANDATE
Articol

Cum pregatim parul pentru sezonul rece?

Citeste articol
Articol

Tendintele in ingrijirea pielii in estetica medicala in 2016

Citeste articol
Articol

Uleiuri pentru ten in functie de tipul de ten, varsta

Citeste articol