ARTICOLE INGRIJIRE CASA
1
Ai Incercat Detergentul BIO?
Dr. Luana Sahian

Un stil de viata sanatos presupune si folosirea unor detergenti cat mai naturali. Detergentul pentru rufe colorate de la Biofair este prietenos cu mediul inconjurator si cu familia ta, agentii de curatare din compozitia lui fiind de origine vegetala. Formula concentrata, atent conceputa, indeparteaza chiar si cele mai dificile pete fara ajutorul produselor chimice periculoase, precum fosfatii si inalbitorii optici, iar culorile nu isi vor pierde intensitatea nici dupa spalari repetate.
Detergentul Biofair pudra bio pentru rufe colorate este un produs Ecocert,  aceasta certificare reprezentand o eticheta de excelenta de mediu, care se acorda produselor si serviciilor care indeplinesc standarde inalte de mediu pe parcursul ciclului lor de viata: de la extractia materiilor prime, la distributie si eliminare.
Contine surfactanti de origine vegetala, oferind o garantie, atat pentru siguranta persoanelor care vor purta aceste haine, cat si a mediului inconjurator. Surfactantii sunt substante care au proprietatea de a reduce mult tensiunea apei, atunci cand sunt folositi in concentratii mici, fiind utilizate pentru proprietatile lor de curatare si indepartare a murdariei de pe haine.
Biofair detergent pudra bio pentru rufe colorate este un produs concentrat biodegradabil, care nu contine parfum, fosfati sau inalbitori optici. Eficienta produsului a fost testata si la temperaturi scazute cu rezultate favorabile.
Produsul este iritant pentru ochi, motiv pentru care va fi manipulat cu atentie. De asemenea, nu va fi lasat la indemana copiilor. In cazul in care detergentul intra in contact cu ochii, se recomanda clatirea imediata cu apa din abundenta si consultarea medicului, iar in situatia inghitirii produsului, se recomanda adresarea imediata la medic, prezentand si eticheta produsului. 
Biofair detergentul pudra bio pentru rufe colorate are o formula special conceputa pentru a curata cu grija hainele, pastrand intensitatea culorilor, dar fara a le deteriora, motive suficiente pentru deveni nelipsit din casa dumneavoastra.


Bibliografie
www.eco-forum.dk/detergents
www.essentialchemicalindustry.org 
ec.europa.eu/environment/ecolabel/ 

Comentarii
Adauga comentariu
Dumitrescu Claudia
|
04.03.2016
Reply
Like
Expert
Chiar m ar tenta foarte mult, mai ales pentru lucrusoarele la beblusa :)
ARTICOLE RECOMANDATE
Articol

Planet detergent universal citrus fres eco 1l

Citeste articol
Articol

Winni’s detergent bio pentru pardoseli si suprafete lavabil

Citeste articol
Articol

Aromoterapia- lumanari parfumate intre decoratiune si terapie

Citeste articol