Dr. Luana Sahian

Dr. Luana Sahian este medic de medicina generala, doctor in stiinte medicale cu specializarea Biologie Celulara si Moleculara si Fiziopatologie. Avand o experienta de peste 10 ani in nutritie aplicata individualizata, se ocupa atat de problemele legate strict de alimentatie cat si de orice tip de patologie cu implicatii in sfera de nutritie.

Dr. Catalina Voicu

Dr. Catalina Voicu este medic dermatolog, pasionata de nutritie, dar la nivelul tegumentului si practica toate ramurile dermatologiei, avand o experienta semnificativa in noile tehnologii si proceduri anti-aging.

Dr. Ema Soare

Dr. Ema Soare imbina cu succes specialitatea alergologie si imunologie clinica cu nutritia aplicata individualizata. Se ocupa de crearea si implementarea programelor de nutritie personalizata la pacienti avand orice categorie de varsta, avand o experienta de peste 7 ani in domeniul nutritiei.Dr. Ema Soare imbina cu succes specialitatea alergologie si imunologie clinica cu nutritia aplicata individualizata. Se ocupa de crearea si implementarea programelor de nutritie personalizata la pacienti avand orice categorie de varsta, avand o experienta de peste 7 ani in domeniul nutritiei.

Dr. Alina Antohe

Dr. Alina Antohe este medic pediatru si practica nutritia aplicata individualizata de peste 3 ani. Contureaza si monitorizeaza planul alimentar atat pentru parinti cat si pentru copii, oferind suport inclusiv in toti pasii legati de diversificarea alimentatiei celor mici.

Dr. Andreea Cazanaru

Dr. Andreea Cazanaru imbina experienta medicului de familie cu specialitatea de diabet, nutritie si boli metabolice. Practica nutritia de peste 4 ani, avand experienta pe toate grupurile de varsta si toate tipurile de patologie.

Raluca Georgescu

Raluca Georgescu este technician nutritionist de peste 5 ani si sportiv de exceptie. In anul 2010 a fost castigatoarea Campionatului National de Fitness si ulterior s-a dedicat aprofundarii nutritiei adresate sportivilor.