Despre delicatese, pe alese

7 RASPUNSURI
COMENTEAZA

Sofisticate, intrigante, versatile, mofturoase – lumea delicateselor e plina de sortimente cu foarte multa personalitate, fie ca vorbim de branzeturi create dupa o reteta antica sau de mousse-uri de foie gras cu aroma intensa si voluptoasa. Savoarea lor intriga si, in acelasi timp, starneste gustul sa se aventureze pe teritorii inca ,,negustate’’. Despre aceste teritorii vrem sa povestim azi si despre delicatesele surprinzatoare pe care le-ai descoperit cu incantare.

Aiza
Botezatu Aiza Degustator Specialist 08.03.2016
Sunt tot mai multe voci (din stinta si nu numai) care sustin romaneasca zicala "Cate bordeie atatea obiceie". Prin urmare, desi clasica combinatie de vinuri albe cu branzeturi moi, proaspete si delicate ca si cea de vinuri rosii catifelate cu asprimea si franchetea branzeturilor maturate indelung, raman ferme pe pozitia lor, nimic nu ne opreste sa fim un pic curajosi. Niciodata nu strica sa Degustam noi si noi variante. La urma urmei gustul este subiectiv si nu stii niciodata ce ai sa descoperi.
Reply
complicata
gabriela jarda Maestru Lord 09.02.2016
Un pahar cu vin roSu SI o baghetA de pâine proaspAtA sunt partenerii ideali pentru o bucatA de brânzA franTuzeascA de calitate.
Reply
mbleotu
Macrina Bleotu 06.02.2016
Suntem la începutul unei noi ere în care si delicatesa pare a fi cheia succesului la o masa.Delicatese fine si lucruri de bun gust ,O selectie exquisite de trufe de pAdure, praline belgiene, vinuri alese, bAuturi fine, patiserie, ceaiuri elegante, cafea aromatA, branzeturi regale, dulceturi nemaivazute, paine artizanala cu toate acestea poti sa-ti cuceresti invitatii
Reply
Adauga comentariu