3
Un vin cu pretentii bine meritate!

Alegerile pe care le facem spun multe despre noi. Daca te numeri printre cei pentru care rafinamentul este un ritual subtil aplicat in toate alegerile stilului de viata, citesti ce trebuie. Cu siguranta ai bucuria savurarii unui pahar de vin in locuri frumoase sau intr-un cadru personal ambientat cu bun gust. 

Atunci, vinul rosu Vesevo Taurasi este geamanul tau in materie de vinuri.

Acest vin elegant are o culoare mov, violeta, aproape neagra care nu se va modifica in timp. Buchetul cu care te impresioneaza de la prima intalnire este de cirese confiate si tabac auriu mentolat foarte fin.

Atunci cand il degusti te vei simti cucerit de intreaga amploare a gustului. Ai in fata un vin complex, cu note de cafea, cacao si fructe rosii macerate. Taninii sai sunt foarte prezenti, insa cu mare eleganta si fara agresivitate. 

Supranumit si Barolo-ul Sudului, acesta este cel mai prestigios vin rosu al provinciei Campania. Macerarea a avut loc timp de 20-25 zile la o temperatura 26-28°C. Vinul a fost invechit timp de 16 luni in butoaie de stejar pentru un gust intens si complex. Acest vin se adreseaza clientilor pretentiosi care doresc un vin cu personalitate.

Daca esti in cautarea unui vin ideal pentru ocaziile exceptionale, ai in fata alegerea perfecta!

Comentarii
Iosif Andrei Lucaci
|
24.03.2016
Colectionar Maestru
Un vin de sarbatoare.
Reply
Like
vasile andreica
|
17.03.2016
Maestru Lord
acest vin este pentru ocazii speciale
Reply
Like
mai multe comentarii...
Adauga comentariu