Mirabilis Machina Feteasca Neagra Demisec 0.75L
Indisponibil momentan
Produse recomandate
Brand:
Mirabilis Machina
SOI:
FETEASCA NEAGRA
TARA:
ROMANIA
REGIUNE:
VRANCEA
subregiune:
Cotesti
Culoare:
ROSU
calitate:
DOC-CMD
AN:
2013
AROMA:
nas tipic de prune uscate dar neafumate, usoare tuse de cafea si menta cu nuante pronuntate de coacaze negre. Gust amplu, rotund, catifelat fara nici o asperitate in care aromele de coacaze si cirese negre vin sa completeze caracterul complex dat de prunele uscate atat de tipice soiului.
gust:
nas tipic de prune uscate dar neafumate, usoare tuse de cafea si menta cu nuante pronuntate de coacaze negre. Gust amplu, rotund, catifelat fara nici o asperitate in care aromele de coacaze si cirese negre vin sa completeze caracterul complex dat de prunele uscate atat de tipice soiului.
Nivel zaharuri:
DEMISEC
Asociere culinara:
Poate fi asociat cu o varietate de preparate - incepand de la aperitive traditionale romanesti preparate din carne, continuand cu preparate din vanat si meniuri condimentate pe baza de carne rosie sau de legume. Ideal pentru platouri cu branzeturi picante si aromate insotite de fructe deshidratate.
Alcool
14.5%
Culoare
Rosu - Rubiniu
Temperatura
16-18
Asociere
Pahar
carafare
Comentarii
gabriela jarda
|
23.04.2016
Maestru Lord
Vincon România are unele din cele mai rafinate crame din ?ar? ?i portofoliul companiei acoper? toate segmentele de consum, motiv pentru care de?ine un procentaj echilibrat atât în categoria vinurilor de mas? cât ?i în vinurile de soi
Reply
Like
gabriela jarda
|
23.04.2016
Maestru Lord
un vin de renume
Reply
Like
Adauga comentariu

Voteaza

DELICATESE RECOMANDATE
Povestea lui
Natura este o masinarie. Poate cea mai performanta din cate exista. Natura, masinaria perfecta, a zamislit in 2013 o Feteasca Neagra de exceptie. Noi am numit-o Mirabilis Machina. Mirabilis Machina Feteasca Neagra este un vin rosu-rubiniu sec, impunator, de o culoare vie si o forta de neegalat. Note gustative: Nas tipic de prune uscate dar neafumate,usoare tuse de cafea si menta cu nuante pronuntate de coacaze negre. Gust amplu,rotund,catifelat fara nici o asperitate in care aromele de coacaze si cirese negre vin sa completeze caracterul complex dat de prunele uscate atat de tipice soiului. Recomandari culinare: Poate fi asociat cu o varietate de preparate - incepand de la aperitive traditionale romanesti preparate din carne, continuand cu preparate din vanat si meniuri condimentate pe baza de carne rosie sau de legume. Ideal pentru platouri cu branzeturi picante si aromate insotite de fructe deshidratate. Servit perfect la 16 - 18 C. Apreciere:Medalia de Aur la C.M.V. Bruxelles (2014)
...mai mult
dELICATESE RECOMANDATE